- Bog
- 128 sider
Råderum i køkkenet
Undervisningsmateriale til madkundskab for det 21. århundrede. Med udgangspunkt i konkrete opskrifter tager bogen fat på en masse emner, der relaterer sig til mad, miljø og sundhed.
- Pris: 50 kr. + porto
- Fag: Madkundskab Natur/teknologi
- Målgruppe: 4-6. klasse
- ISBN: 87-87820-77-3
- Emner: Madsuverænitet
I Danmark bruger vi langt flere ressourcer og langt mere energi, end vi har ret til, hvis alle på Jorden skal have lige meget af “kagen”. Køkkenet er et godt sted at starte, hvis vi vil ændre på vores energi- og ressourceforbrug. Råderum i køkkenet er et anderledes bud på en grundbog til hjemkundskab.
Med udgangspunkt i konkrete opskrifter tager bogen fat på en masse emner, der relaterer sig til mad, miljø og sundhed. For eksempel energiforbrug i køkkenet (energirigtig kogning og stegning samt mere håndkraft frem for maskiner) og energiforbrug i forbindelse med fødevarernes vej til køkkenet (for eksempel fødevarevalg, indkøb og transport).